קופון לזמן מוגבל: שעתיים סקי מים עם LAKE TLV ב 99 ש"ח – הדרכה, ציוד וכוס ברד באגם פארק דרום, ת"א

דיל לזמן מוגבל: שעתיים גלישת סקי מים ב-LAKE TLV – כולל הדרכה, ציוד, וכוס ברד. גם בסופ"ש. ב 99 ש"ח

דמיינו את עצמכם עולים על מסלול, אוחזים כבל בידיים ותוך שניות כבר גולשים באקסטרים על המים… 
עכשיו תפסיקו לדמיין ובואו לעשות את זה – גלישת סקי מים למשך כ-שעתיים כולל הדרכה, ציוד וכוס ברד – וגם בסופ"ש. והמחיר? חגיגי במיוחד לפסח.
גלישת סקי כוללת:

הדרכה מקצועית.
גלישה על מגלש ישיבה ני-בורד למשך שעתיים.
מגלש ני-בורד גלשן ברכיים.
חגורת הצלה.
קסדה.
כוס ברד.
השכרת ווייקבורד בתוספת 50 ₪ מול בית העסק.
ניתן לשכור חליפת גלישה בתוספת 20 ₪ או להביא מהבית.
* מתאים לילדים ומבוגרים מגיל 10 ומעלה היודעים לשחות

סקי מים בכבלים
סקי מים בכבלים מתבצע באגם וכל מה שצריך כדי לגלוש זה פשוט לעלות על המסלול ולאחוז בכבל. הכבל מחובר למסוע שלוקח את הגולש למסע סקי במהירות 30 קמ”ש בכל רחבי האגם הגדול באופן בטיחותי לחלוטין. אפשר לבחור בין גלישת סקי בשיטה הסטנדרטית והמוכרת לבין סקי על ווייקבורד, ה”סקייטבורד” של המים. בשני המקרים מקבלים את כל הציוד הנחוץ באתר, וכן הדרכה מצד המדריכים המומחים של המקום לפני שקופצים למים. החוויה מתאימה לגולשים בכל הרמות – ממתחילים שלא התנסו בחוויה מעולם ועד למקצוענים שרוצים לחדד את הכישורים.
LAKE TLV
את LAKE TLV מנהלת משפחת קוך – משפחה ישראלית שהאהבה לספורט המים טבועה בדמה. הקשר של המשפחה לענף החל עוד בשנות ה-70 כשסב המשפחה בנה לעצמו סירה עם מנוע 40 כוחות סוס ובמשך שנים הוא גרר אותה לכנרת ואימן את ילדיו בגלישה. כך קם לו בהדרגה ענף ספורט ישראלי חדש והוקמה התאחדות סקי המים בישראל. כשהאגם בתל אביב החל לפעול, בני המשפחה הרבו לפקוד אותו וכאשר יצא מכרז לניהול מחודש של המקום – החליטה המשפחה להסתער על הפרוייקט. האגם היפהפה עבר שיפוץ מקיף שהפך אותו לאחד מאתרי סקי המים המובילים בעולם. הם ייבאו והתקינו מערכת חדשה, המתקדמת מסוגה בעולם, המורכבת מחמישה עמודים שמאפשרים גלישה חלקה ובטוחה יותר מבעבר. גובהו של הכבל רב יותר ולכן ניתן לבצע תרגילים שונים שלא התאפשרו במתקן הקודם. מערכת השליטה של הכבל מבטיחה בקרה אישית על הגולשים. בנוסף, הקימו מכשולים (מקפצות, סליידרים וכו') שמספקים אתגר לגולשים המתחילים והמקצועיים כאחד. כמו כן הציוד כולו הוחלף, נקנו מגלשיים, ווייקבורדים, חליפות ציפה וקסדות שמתאימים לגולשים בכל הרמות. מלבד שדרוג חוויית הגלישה, גם סביבת המתקן עברה שיפוץ מקיף. הוקם בית קפה-בר ושודרגו השירותים, המקלחות והמלתחות, כדי לספק חוויה של פינוק ולא רק של ספורט.

  • לרכישה במחיר מיוחד עד 13.4.23 או עד גמר המלאי, לפי המוקדם מביניהם
  • השובר בתוקף למימוש עד 31.5.2023 
  • ניתן לממש את השובר בימים ובשעות: א'-ה' 10:00-17:00, שישי 10:00-16:00, שבת 10:00-17:00
    שעות הפתיחה עשויות להשתנות בהתאם לתנאי מזג האוויר – יש להתעדכן מול בית העסק
  • בתיאום מראש בלבד, בטלפון: 077-9975902
    מספר המקומות היומי מוגבל
  • מימוש שובר אחד לאדם

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s